Voormalige bestuursleden

1e bestuur en oprichters

Najia Noor
Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Najia Noor. Samen met drie andere leuke meiden is SMARTS opgericht. Waar het begon als een idee, een brainstorm, is het nu uitgegroeid tot een succesvolle stichting die plusklasleerlingen in Amsterdam met iets extra’s uitdaagt. Het oprichten van SMARTS was zo uitdagend, spannend, leerzaam en vooral ook heel erg leuk. Ik ben trots op wat we hebben neergezet en ik kijk ernaar uit om SMARTS nog meer te zien groeien.

Leonie Kuiper
Secretaris Internus

Ik ben Leonie Kuiper, oprichtster en voormalig Secretaris Internus van Stichting SMARTS onderwijs. ‘Trots’ is het eerste woord dat me te binnen schiet wanneer ik denk aan SMARTS. Trots op wat wij met veel inzet hebben mogen bereiken en trots op de mensen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Maar bovenal trots op het feit dat wij zoveel kinderen zo blij en nieuwsgierig kunnen maken met hetgeen waar ik zelf zoveel passie voor heb: de geneeskunde.

Yasmine Atef
Secretaris Externus

Wat heb ik een mazzel gehad dat ik in mijn eerste semester van mijn eerste jaar geneeskunde bij leuke meiden en een geweldige tutor werd geplaatst. Wat begon bij het geven van een gastles in de plusklas van de zoon van onze tutor, is uitgebloeid tot het oprichten van een volwaardige stichting met een meer dan enthousiast team, dat zich één voor één inzet om basisschoolkinderen uit te dagen en zichzelf te verdiepen in de medische wetenschap.

 
Juliet Godthelp
Penningmeester

Een website van SMARTS, echt? Ja, echt. Wat ben ik dankbaar mede-oprichter te zijn van dit project. Dankbaar voor de bijdragen van andere enthousiastelingen waardoor SMARTS kon uitgroeien tot een professionele stichting. Dankbaar voor de vriendschap van Leonie, Najia en Yasmine. Dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die dit alles bij mij uitlokte. Dankbaar voor het nieuwe bestuur waardoor loslaten een makkie is. Ik hoop dat onder het mom van het uitdagen van jonge slimmeriken, nog lang de wat oudere versies evenveel ontwikkeling en plezier mogen beleven als wij destijds. Op nog vele jaren SMARTS, proost!

2e bestuur

Esen Ulas
Voorzitter
Elias Bakour
Secretaris Internus
Denise Overwijk
Secretaris Externus
Alida Nagel
Penningmeester

3e bestuur

Mehek Arora
Voorzitter
Sarah Dekker
Secretaris Internus
Elise Smit
Secretaris Externus
Valerie Keuker
Penningmeester

4e bestuur

Samantha Schipper
Voorzitter
Joyce van Tol
Secretaris Internus
Kubra Satiroglu
Secretaris Externus
Noumidia Sahla
Penningmeester